VERANDEREN | FACILITEREN | COACHEN

Paulien Stuurop

Mijn brede achtergrond maakt dat ik veel organisaties en situaties snel begrijp. Na mijn studie bedrijfskundige economie (VU, 1992) heb ik gewerkt in middelgrote bedrijven, multinationals en adviesbureaus. Als professional, leidinggevende en adviseur. Opgeleid als veranderkundige (Sioo), gecertificeerd trainer en teamcoach maak ik de visie en strategie van voornamelijk middelgrote bedrijven werkelijkheid. Dat doe ik als adviseur, facilitator en procesbegeleider of als interim manager.

Klanten over mij:

“Paulien brengt zaken/onderwerpen die lastig zijn of mensen liever vermijden ter sprake. Dit doet ze met aandacht en betrokkenheid naar mensen, echter ook altijd met een zakelijke en resultaatgerichte houding”, HR-manager in de zorg

“Paulien is able to listen very carefully and understand our situation quickly and thoroughly. Her approach is hands-on and spot on. The outcomes were very helpful.”  HR Director in Power Industry

“Door Pauliens aanpak hebben we veel inzichten gekregen en hebben afdelingen goede afspraken met elkaar kunnen maken. Nogmaals bedankt voor jouw professionele aanpak, we hebben zeker nog een keer contact.”  Lijnmanager in Farma

“Paulien heeft ons geholpen inzicht te verkrijgen in het krachtenveld waarin onze organisatie zich bevond. Ze doet dit to the point, bewaart overzicht en geeft richting. Daarbij is ze een prettige persoonlijkheid. Ik huur haar graag weer in.”  Projectmanager bij Gemeente

De Brink. Een centraal plein in het dorp, de plek waar mensen bijeenkwamen.

Daar refereert de naam BRINK Results aan. Ik geloof in de kracht van bijeenkomsten waar medewerkers perspectieven en inzichten delen, kennis bundelen en ideeën uitwisselen. Op deze manier ontwikkelen organisaties zich en kan verbetering en verandering worden ingezet.

Als ervaren consultant, organisatieadviseur, facilitator en leiderschapscoach maak ik de strategie van middelgrote bedrijven werkelijkheid. Ik ontwerp en begeleid programma’s rekening houdend en werkend met de context, de mensen, de bovenstroom en de onderstroom. Hieronder zie je op mijn ‘praatplaat’ de stappen die ik zet om jouw strategie werkelijkheid te maken.

Paulien Stuurop

Mijn brede achtergrond maakt dat ik veel organisaties en situaties begrijp. Na mijn studie bedrijfskundige economie (VU, 1992) heb ik gewerkt in middelgrote bedrijven, multinationals en adviesbureaus. Als professional, manager en adviseur. Opgeleid als veranderkundige (Sioo), gecertificeerd trainer en teamcoach maak ik de strategie van middelgrote bedrijven werkelijkheid. Dat doe ik als adviseur, facilitator en procesbegeleider of als interim manager.

Klanten over mij:

“Paulien brengt zaken/onderwerpen die lastig zijn of mensen liever vermijden ter sprake. Dit doet ze met aandacht en betrokkenheid naar mensen, echter ook altijd met een zakelijke en resultaatgerichte houding”, HR-manager in de zorg

“Paulien is able to listen very carefully and understand our situation quickly and thoroughly. Her approach is hands-on and spot on. The outcomes were very helpful.”  HR Director in Power Industry

“Door Pauliens aanpak hebben we veel inzichten gekregen en hebben afdelingen goede afspraken met elkaar kunnen maken. Nogmaals bedankt voor jouw professionele aanpak, we hebben zeker nog een keer contact.”  Lijnmanager in Farma

“Paulien heeft ons geholpen inzicht te verkrijgen in het krachtenveld waarin onze organisatie zich bevond. Ze doet dit to the point, bewaart overzicht en geeft richting. Daarbij is ze een prettige persoonlijkheid. Ik huur haar graag weer in.”  Projectmanager bij Gemeente

De Brink. Een centraal plein in het dorp, de plek waar mensen bijeenkwamen.

Daar refereert de naam BRINK Results aan. Ik geloof in de kracht van bijeenkomsten waar medewerkers perspectieven en inzichten delen, kennis bundelen en ideeën uitwisselen. Op deze manier ontwikkelen organisaties zich en kan verbetering en verandering worden ingezet.

Als ervaren organisatieadviseur, teamcoach, trainer, facilitator en leiderschapscoach maak ik de strategie van middelgrote bedrijven werkelijkheid. Ik ontwerp en begeleid programma’s rekening houdend en werkend met de context, de mensen, de bovenstroom en de onderstroom. Hieronder zie je op mijn ‘praatplaat’ de stappen die ik samen met jouw bedrijf zet om de strategie werkelijkheid te maken.

Maak een afspraak
Of bel 06-512 73 902